Szentesi HírekÚj közösségi tér Szentesen

delmagyar.hu :: A szentesi Somogyi Béla és az Új utca sarkán álló beépítetlen telekre álmodtak már bevásárlóközpontot, plázát, mozit, idősek otthonát és mélygarázst is, most azonban rekreációs parkként született újjá a terület.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Végleges a DUE ellenfele

feol.hu :: Végig vezetve, minden negyedet megnyerve győzött a Szentes ellen a BVSC- Zugló együttese, amivel eldőlt, hogy ők lesznek a DUE-Maarsk Graphic ellenfele az első osztályú női vízilabda-bajnokság elődöntőjében.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Régi fényében ragyog a szentesi fényírda

delmagyar.hu :: Újranyitott a Friedrich Fényírda Szentesen. A műteremben a régi idők fotótörténelmének megismerésén túl magunk is modellt ülhetünk egy korabeli technikával készülő fotóhoz.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Új utcai lámpatestek, kezdődő lakásfelújítások Ráckeresztúron

feol.hu :: Vajon mivel érdemelte ki a község az energiahatékony önkormányzat címet? Szentes-Mabda Katalin polgármester erről is beszélt a cím apropóján, amelyet egy éven át jogosult használni a település.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Betelepített méhek és ragadozó rovarok segítségével termelik a magyar paradicsomot

agroforum.hu :: Az Árpád-Agrár Zrt.-hez tartozó Szentesi Paradicsom Kft. legnagyobb, több mint 4 hektáros üvegházában már szedik az érett koktélparadicsomot, a fürtös paradicsom pedig nagyjából két múlva kerülhet az áruházak polcaira. A technológia alapja a talaj nélküli, hidropónikus termesztés, a tápanyag-ellátást a öntözőrendszerrel oldják meg, a fűtést pedig termálvízzel.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Rosszul kezdett, majd simán győzött a Metalcom Szentes

delmagyar.hu :: Három negyeden át futott az eredmény után a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapata a Kaposvár ellen otthon, az OB I-es középszakasz alsóházának harmadik fordulójában, végül fantasztikus utolsó negyedének köszönhetően 13-8-ra győzött.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook